Sneakair® Den Bästa Sneakersen

Lättar på platta fötter och hälsporre
Hjälper vid besvär med hallux valgus
Förhindrar trötta och svullna fötter
5061+ Nöjda kunder
"Det känns som om jag går på moln"
- B. Andersson
 • Aldrig Mer Smärta I Fötterna

  Den perfekta utformningen av den superflexibla sulan ger rätt dämpning. Även efter en lång promenad

 • Aldrig Mer Trötta Fötter

  Inga svullna anklar och fötter tack vare den lätta vikten och det ventilerande tyget.

 • Den Perfekt Utformade

  Det elastiska vävda tyget och innersulan passar perfekt för foten. Hjälper mot hallux vagus.

SneakAIR Hjälper Verkligen!

Lindrar smärta vid hälsporre och platta fötter

Tack vare den specialutvecklade skumsulan med luftdämpning och förstärkt häl ger Sneakair® perfekt stöd. Innersulan är avtagbar och kan bytas ut mot föreskrivna ortopediska inlägg om så onskas för hälsporre och platta fötter.

Den perfekta passformen

Det elastiska vävda nätmaterialet anpassar sig till foten och förhindrar tryckpunkter. Det betyder att Sneakair® alltid passar perfekt! Tack vare den flexibla tungan och den elastiska stängningen behöver du aldrig knyta dina snören igen.

Förebygger trötta och svullna fötter

Sneakair® är ultralätta sneakers. Det vävda nätmaterialet och innersulan är super andningsbara. Inga fler trötta, svullna fötter och fotleder, inte ens efter långa promenader eller stående arbetsdagar.

Vad nöjda kunder säger om Sneakair®

Frågor Och Svar

+

Hur fungerar den?

Vår hemsida erbjuder supererbjudanden på skor som endast är tillgängliga under en dag. Dessa erbjudanden är prissatta otroligt lågt och kan utforskas genom att klicka på knappen "visa erbjudande". På erbjudandesidan hittar du omfattande information, extra bilder och fördelar.

Det är enkelt att lägga till erbjudandet i din varukorg och vi behandlar din beställning direkt när den är köpt. Du kommer att få en e-postbekräftelse och en spårningskod i din inkorg när din beställning skickas. Håll utkik efter dessa meddelanden!

+

Hur lång tid tar det att ta emot min beställning?

Leveranstiden för din beställning varierar mellan 3-10 arbetsdagar. Våra säljare/leverantörer finns i hela Europa, och de väljer vanligtvis den mest kostnadseffektiva fraktmetoden för att hålla försäljningspriset så lågt som möjligt.

Beroende på var du befinner dig och vilken fraktmetod du valt sker leveransen till ditt hem vanligtvis inom 3-10 arbetsdagar.

+

Hur lång tid tar det innan min beställning skickas?

Din beställning skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar. Så snart du gör en beställning på vår webbplats meddelas säljaren/leverantören. De kommer sedan att börja packa din beställning och överlämna den till transportören för leverans.

+

Kan jag returnera min beställning?

Självklart! Vi erbjuder möjligheten att byta eller returnera din beställning (förutom för produkter som faller under lagliga undantag). Du har 14 dagar på dig från mottagandet av din kompletta beställning att initiera en retur.

Kom ihåg att inkludera en returblankett i din försändelse. För att få din returblankett, vänligen skicka ett e-postmeddelande till support@superskor.se.

+

Varför är era produkter så billiga?

Våra produkter är prisvärda eftersom vi samarbetar direkt med vanliga leverantörer/säljare och säkrar betydande kvantiteter från deras lager. Genom att erbjuda produkter direkt på vår plattform eliminerar vi mellanhänder som grossister, återförsäljare och lagerhantering.

Denna strömlinjeformade process resulterar i betydande kostnadsbesparingar, vilket gör att vi kan överföra dessa fördelar till våra värderade kunder. Även om leveranstiden kan vara något längre jämfört med köp i butik, uppväger de otroliga besparingarna som erbjuds långt alla väntetider.

 • Snabb leverans

  Vi erbjuder snabbare leverans och direkt frakt. På grund av den rådande situationen i COVID19 kan leveransen försenas.

 • Säker betalning

  Dina betalningar är säkrade via 256-bitars SSL

 • Garanti för pengarna tillbaka

  Är du inte nöjd? Vi erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

 • Produkter av hög kvalitet

  SneakAIR® använder material av högsta kvalitet och följer de bästa tillverkningsstandarderna.

Går Utan Obehag

Beställ din SneakAir® idag och upplev den överlägsna komforten!